Adept - din rekrutteringsrådgiver

Rett person til riktig stilling

Adept har et solid rekrutteringsnettverk som sikrer at du raskt får kandidaten du trenger. Gjennom kunnskap og nær oppfølging av rekruttert personell tilbyr vi en motivert arbeidsstyrke.

Adept er et selskap innen bemanning og rekruttering i Kristiansand. Vi er stolte av arbeidsplassen vår og løser store og små oppdrag med engasjement og stå-på-vilje. Vi er løsningsfokuserte, tilgjengelige og har et kontinuerlig ønske om å utvikle oss.

Vi har en solid erfaring og et godt nettverk som sikrer at du raskt får kandidaten du trenger, enten det er til en fast stilling eller et vikariat.

Vi bruker rekrutteringsverktøy som bidrar til en profesjonell rekrutteringsprosess med relevant informasjon som er kritisk for en god rekruttering. Vårt testverktøy er DNV verifisert, og våre rådgivere har bred erfaring med bruk av disse.

Adept Bemanning & Rekruttering er revidert arbeidsgiver

Revidert Arbeidsgiver er et kvalitetsstempel for bemanningsbedrifter som ble innført i 2014. Ordningen lar bedrifter dokumentere sin kvalitet som arbeidsgiver gjennom ekstern revisjon av rutiner og praksis når det gjelder sentrale deler av forpliktelser etter arbeidsmiljøloven.

En revidert arbeidsgiver er en bemanningsbedrift som er medlem i NHO Service og Handel og som har underlagt seg ekstern revisjon av sin profesjonalitet som arbeidsgiver. Revidert Arbeidsgiver dokumenterer bemanningsbedriftens profesjonalitet som arbeidsgiver gjennom kontroll av sentrale rutiner og arbeidsgiverpraksis. Revisjonen skjer hvert andre år.

Vår nærhet til både kunder og kandidater er grobunn for en god og vellykket prosess. Vi ønsker å bygge langvarige relasjoner og være en ledende aktør i markedet.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale for å høre hvordan vi kan hjelpe deg med å løse ditt bemanningsbehov. For at vi skal ha kandidater raskt tilgjengelig for våre kunder vil våre fokusområder være:

  • Økonomi og regnskap
  • Logistikk og lager
  • Kontor og administrasjon
  • Salg og markedsføring
  • Kundesenter
  • IT
  • Teknisk personell

Vi ser frem til å høre fra deg!

Torill Toften Keim

Daglig leder & partner

Jørgen Christian Haave

Rådgiver & partner

Per Erik Johannessen

Rådgiver & partner

June Mellemstrand

Rådgiver